Fűszer és Lélek

Gyors blog és program ajánló a hétvégére

Ha már receptet nincs időm írni, akkor ajánlok egy kis olvasnivalót.
Három igazi gyöngyszemre leltem:
Kosher Power: mondhatnám azt is, hogy na, ki a zsidó? Vagy azt, hogy gondoltad volna? 🙂
Nagyon igényes, angol-magyar nyelvű blog.

Bea blogja a Bodza-konyha egyszerűen seggre ülős (elnézést a csúnya szóért, de ez érzékelteti igazán a hatását). Bea nem csak a főzésben és a fotózásban zseniális, de mindenféle kreatív dologban. Nagyon irigylem!

És végül, de nem utolsó sorban a Praktikák sok gyerekhez című blog. Szerzője, Maimóni, mint a cím is mutatja sokgyerekes édesanya, aki remekül ír, egyszer megható, egyszer humoros, de mindig nagyon kedves! Különösen szeretem a kultúrális kis csemegéit, most pl. a kávéházak történetéről.
Kellemes olvasást kívánok!

A program pedig a vasárnapi WAMP (Vasárnapi Művész Piac) a Gödörben, ahol Vadjutka ékszeri mellet a Fűszer és Lélek zsidó szakácskönyv is kapható lesz 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Molnárgörény says:

  Talán off: bejglirecept lesz?

 2. Anonymous says:

  Megnéztem ezt a bodza blogot. Tényleg vannak jó képek, csak éppen a hölgy elfelejti közölni, ha bizonyos képeket máshonnan vesz át.

 3. Tami says:

  Szerintem azok az ő képei. miért lenne másé? Mert szép?

 4. Anonymous says:

  Te, ez a kosher power, vagyis kóser póver fantasztikus.Molnár Ferencről nem is tudtam, hogy Neumann :)Köszi

 5. Anonymous says:

  ugy latom mindenkinek valami, nekem meg ez a praktikak sok gyerekhez all nagyon kozel a szivemhez. ha egyszer lesz egy blogom, majd jol megkerlek, hogy ajalnd!

 6. Maimoni says:

  Ó, nagyon kedves vagy, köszönöm!!Shabbat shalom!

 7. Fekete Bodza says:

  Kedves Eszter, nagyon nagyon köszönöm!!!Hihetetlen örömet szereztél ma nekem!Kedves “névtelen”!A hölgy közölni fogja, ha mástól vesz át képet, megnyugodhatsz!De ha küldesz egy e-mail címet bármelyik kép eredetijét nagyon szívesen elküldöm neked.Ha a kreatív blogomra célzol, ott pedig sosem felejtem el beállítani a címkéknél, hogy NETES ÖTLETEK, de számodra lefordítom: netről összegyűjtött ötletek.A gasztro blogomban attól, hogy nem hirdetem, az összes kép a sajátom. ÜdvözlettelBea

 8. Anonymous says:

  kedves névtelen, ha megnéznéd a fotók exif-fájljait, akkor bizonyára ekkora bunkóságot nem mondanál, de rád csakis ez jellemző… neked a technika magas, mint pipének a szaxofon… :))aradok névtelenségben én is, üdv, az otthonragadtól..

 9. Anonymous says:

  bocs, elírtam, maradok, de hát néha vak az ember a bunkóságtól..

 10. Anonymous says:

  még egy szót elmagyarázok, nehogy nehéz legyen az értelmezés, és abbahagyom: van aki minket úgy nevez, határon túl ragadt, én meg úgy érzem, otthonragadtam…

 11. Karina says:

  De jó, mindig nagyon jó blogokat ajánlasz, megyek is!!!Aztán jövök! Remélem hétfőn már írsz valamit végre :)Ne vedd sürgetésnek, de mégis.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!