Fűszer és Lélek

Vadjutka ékszer+Fűszer és Lélek zsidó szakácskönyv

Az első ötszáz vásárló, aki a november 6.-án megjelenő Fűszer és Lélek zsidó szakácskönyvet megvásárolja, egy 15% kedvezményre jogosító kupont kap majd, amit Vadjutka boltjában válthat be az Etsy-n.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. JuliusC says:

  Hello.En jelentkeztem idoben a konyvre. Es ma kaptam is egy emailt a temaban.De egy dolog nem volt vilagos. Hogyan tudom majd atvenni/megvenni a koynvet, hogy a kituzott kedvezmenyt ervenyre tudjam juttatni? Vagy errol majd jon egy ujabb level?Koszi a valaszt.

 2. Anonymous says:

  Medve dr., ez az utolsó mondat – nem a zárójeles – elég randára sikeredett.

 3. Anonymous says:

  Miért? Mert őszinte volt? Miért kéne egy medvének ékszer…? Viszont mindenképpen szeretné a szakácskönyvet, horror ár nélkül!

 4. Anonymous says:

  persze, a medvének ékszerre – sincs – szüksége, meg szakácskönyvre se persze, csak vannak helyzetek, amikor teljesen felesleges leírni bizonyos mondatokat. de mindegy, nem vagyunk egyformák.

 5. Anonymous says:

  Medve dr! Közben én megtaláltam itt, Eszter linkjein haladva: 6.000.-Ft az ára.(hogy mint jelent a “kiskereskedelmi ár”, azt nem tudom, de ilyen áron annyi, az annyi). Ofélia

 6. kisrumpf says:

  Hogyan tudná anyósom Bp-ről megrendelni a könyvet úgy, hogy az a kezében legyen nov. 10-én? Hogy az uram el tudja nekem hozni? Help! Nem kérek engedményt, nem viselek ékszert, ellenben a könyvet úúgy szeretném…

 7. Anonymous says:

  Akkor a bookline kiszállitja országon kivülre is-igy onnan majd megkapjuk.Judit.

 8. Anonymous says:

  Bár engem érdekelne egy szép ékszer is a könyv mellé, ha minden nem lehet, megelégszem a könyvvel is:-), Judit.

 9. goa says:

  Lehet hogy én is valamilyen állat vagyok, és azért nem szeretem, ha egy gasztroblogon egyre több a reklám? Megnyitom az oldalt, és lüktet hogy jön.. jön… jön…, meg kímélje gyomrát, pénzkeresés bloggal stb. És akkor most az akció is… Eszter olyan jól főzöl, muszáj ennyire kereskedelmi vonal felé vinni az oldalt?

 10. 1. Vadjutka a barátnőm2. a könyv a könyvem.Úgyhogy muszájnak nem muszáj, de jól esik.

 11. Vica says:

  Krokodil könnyeket potyogtatok…csak karácsony elött megyünk haza és lemaradok most minden jóról.

 12. medvedr says:

  Kedves névtelen,Valóban csúnya lett a zárójeles mondat előtti mondat. Ez van. Valamilyen módon mintha az jönne le, hogy megbántottam valakit. Nem akartam. Nem hordok ékszert. A Vadjutka ékszerek tetszenek, a képeken láttam őket, mégsem tudnám igazán használni. Az árengedmény tudjátok csak a filozófiája miatt érdekes, -na jó elismerem puszta anyagi érdekből izgat. 🙂

 13. goa says:

  Oké, vettem. Csak azt gondoltam fontos neked minden vélemény a blogodról.

 14. A könyv site-járól szállítunk majd vidékre,postán.

 15. Goa, egyik nem zárja ki a másikat:fontos. Vettem ,hogy zavar, és biztosan sokakat, de remélem sokan megértik, hogy ez fontos nekem.Köszönöm.

 16. max says:

  biztos nehéz lehet észrevenni, hogy egy Fűszeres Eszter blogon, egy Fűszeres Eszter könyvet:-)S a reklám, jah mi is pénzből élünk, az a könyv sem kétfillér volt.Eszter még mindig egy nagy grtula!!!

 17. medvedr says:

  Mennyibe kerül a könyv, hol lehet feliratkozni, kattintgatok összevissza de nem lett világos.Már egyszer fel is iratkoztam a szakácskönyv oldalán de nem tudtam meg semmit- választ sem küldött a rendszer Mondjuk egy kedvezményes ár jobban érdekelne mint Vadjutka ékszerei. (Dögöljek meg!)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!