Fűszer és Lélek

Beszéljünk a libáról ma este!

fotó: Telegreph
Ma este 20.00 órától a Marom tetőn lévő szukában (sátorban) arról beszélgetünk, hogy kóser-e a tömött liba? Milyen kósersági szabályok vonatkoznak ezekre az állatokra? Miért esznek a zsidók libát? Miért a libacomb és a sólet jut eszébe minden magyarnak, ha a zsidó gasztronómiáról kérdezik? Csak a libatömés problémás? Álszentek vagyunk ha azt mondjuk, hogy ez állatkínzás, vagy hazudunk, ha azt mondjuk, hogy nem az?
Gyertek el, vitassuk meg!
Kóser barhesszel, és padlizsánsalátával várok mindenkit!
Cím: VII. kerület, Klauzál tér 2, az Ellátó teteje.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Hobbiszakács says:

    Ehhez a képhez mindegyre visszatérek. Nem szószátyárkodom, ezért csak ennyit mondok/írok:WOW!

  2. Holnap megírom, szerintem jól sikerült, engem legalábbis olyanban ingattak meg, amit nem gondoltam volna 🙂

  3. Vera says:

    Eszter, hallunk majd arról, hogy mire jutottatok?

  4. π says:

    JaJ,egy pllanatra azt hittem, már Márton napja van…:)azt tudod hogy mitől lesz a libatepertő ropogós?

  5. vmistvan kukac hotmail.com says:

    kedves Eszter,barom(f)ira sajnálom, hogy nem tudok menni, eredetileg tervbe is volt véve, de holnap 8kor van jelenésem velencén, és inkább ma megyek oda, mint holnap hajnalban.legyen sikeres az előadás, remélem, valami kivonatos változatot én is megismerek, mert a kóser témához hülye vagyok, pedig érdekel.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!