Fűszer és Lélek

Dupla blogajánló


Két gasztroblogot is szeretnék ajánlani, az egyik olyan igazi színes-szagos gyönyörűség, a másik pedig egy fotók nélküli fantasztikus hely.

Kezdem a fotók nélküli bloggal: FOKHAGYMANYOMÓ. Hétvégén véletlenül kattintottam oda, és teljesen elámultam. Az egy éves blogot, és én még soha nem láttam 🙁 Azt állítja magáról, hogy kezdő a konyhában, de nekem ez egyáltalán nem tűnik fel, inkább az, hogy bele tudja élni magát a többi, valóban kezdő helyébe. Határozottan humoros, szellemes, ahogy a tepsi kivajazásáról értekezik, vagy a rántás, és a habarás is egy külön posztot kapott. Én egy ültő helyemben végigolvastam, és mindenkinek kötelező olvasmányként ajánlom. Igazán kellemes szórakozás! Más is észrevette, hogy aki ennyire jól ír, az általában nem tesz fel fotókat? (Ez alól Cserke kivétel 🙂 Szeptemberben Fokhagymanyomó mindössze egyszer írt, remélem ez nem azt jelenti, hogy feladná, mert kár lenne érte!

A másik blog a Mini Málna. Neki gyönyörű fotói vannak, mindig beindul a fantáziám, ha hozzá kattintok, arról nem is beszélve, hogy a leányzó meglehetősen fiatal.
(Fiatalemberek figyelmét külön felhívnám arra, hogy egy ilyen csinos (kép van róla), okos (joghallgató), és ennyire jól főző leányzó igazi főnyeremény!) 🙂
Amíg a fiatalok ennyire jól főznek, addig van remény!

Tessék, csak tessék!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Eleanor says:

    Hóóó, hááá!Alig merem elhinni, hatalmas megtiszteltetés ez számomra, igazán meghatódottnak érzem magam, le sem tudom írni, hogy mit érzek valójában.Tényleg, és minden sallang nélkül köszönöm a kedves szavakat, a naplót öröm írni (az a titka, hogy még sütés-fözés közben írom), csak reméltem, hogy olvasni is hasonlóképp.Nem ígérek semmit, de a blog még nem szünt meg.: )(Eleanor)(a fokhagymanyomós)

  2. miniMálna says:

    jézusúristen 😀 de meglepődtem :))) köszönöm az ajánlást, bevallom, mostanában hanyagolom nemcsak az írást, de a blogolvasást is (sok a koliban a móka) és görgetem lefelé az oldalad, hogy bepótoljam az utóbbi 1 hetet, erre megpillantom a fejlécemet 🙂 azt hittem megártott, h már majdnem 40 órája ébren vagyok, ráadásul meg is fáztam, alig élek. Köszönöm, most máris jobban vagyok és fel is ébredtem 🙂 Hobbiszakács, nem is vagyok ennivaló, már csak az kéne 😉 Nem is tudtam, h Svédországban élsz!

  3. Én imádom a pasikat a konyhában, és különben is, Svédországban ez kutya kötelessége minden férfinek!:-)

  4. Hobbiszakács says:

    “Fiatalemberek figyelmét külön felhívnám arra, hogy egy ilyen csinos (kép van róla), okos (joghallgató), és ennyire jól főző leányzó igazi főnyeremény!)”Aha… szóval ennivaló. Egy gasztroblogger esetében ez csak természetes, nem? Kivételnek pedig itt vagyok én. :-))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!