Fűszer és Lélek

Meghatódtam

Tegnap délben igazi meglepetés ért. Valódi levelet kaptam. Kézzel írt, nagyon kedves szavakat, és hozzá egy könyvet. Könyvet a kedvenc írójától egy olyan témában, ami kedves nekem. Annyira jól esett, hogy egészen meghatódtam. Köszönöm Zsuzska!
Már írtam Zsuzskáról, hogy övé az egyik kedvenc blogom, és ő a legjobb író, de ez kevés lenne ahhoz, hogy ennyire szeressem őt. Meg is kérdeztem a férjem, hogy szerinte miért vonzódom ennyire Zsuzskához (nem kérem a tojásokat!). És azt mondta, hogy azért, mert európai. Jobban mondva: Európai. Ez igaz, de közben én rájöttem egy másik dologra is, ő meg meri tenni azokat a dolgokat, amikről én csak álmodozom.

Mivel Zsuzska nem (vagy csak nagyon ritkán) tesz fel képeket, ezért én se osztom meg a róla készülteket, de egy-két részletet mutatok belőle. Haj villa dísszel, és libatepertős kenyeret fogó kéz 🙂 Igazi gasztroblogger részletek. Remélem a blogra is születnek hamarosan új írások, csak halkan reklamálok, hogy lassan egy hónapja nem írt. Tudom, új munka, ilyesmi, de engem pl. határozottan érdekel az új munkával járó új konyha, új étel.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. kerekerdeux vica says:

    Zsuzska iránti érzéseidben osztozom, egy nagyon különleges csaj! Csak azt bánom, hogy ritkán ír a blogon, hallod-e Zsuzska, gyakrabban kellene!

  2. Anonymous says:

    Juj, ez a vega libatepertő volt 😉

  3. Anonymous says:

    Az ilyen ismeretségekért fantasztikus ez a blog írás-olvasás!Nóri


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!