Fűszer és Lélek

Dávid a kislányok megrontója

Dávid fiam, aki hétfőn Mózes lehetett az ünnepségen, utána viszont egyáltalán nem volt hajlandó énekelni, sőt, hátat fordítva mindenkinek egy autót tologatott a radiátoron, (már számoltunk ezügyben 🙂 hatalmas dumás.

Nem szeret szerepelni, de ha kicsit bemelegedik, akkor nagyon jó a szövege. Olyan mint egy szivacs, mindent mejegyez, és a legfurcsább alkalmakkor adja elő a tanultakat. Ebben meglehetősen hasonlít a többi gyerekre!

Most azt tudtam meg, hogy megtanította Mirelle gyönyörű kislányait stílusosan köszönni reggelente:

Pálinkás jó reggelt!

Hát ez van…

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Anicara says:

  na szép :-)ezt jól bizniszelted

 2. Mishmesh,alias Dorka says:

  :DDDDDe jó:)Egy oviba járnak a lányok Dáviddal?Mitől rémült meg így a kiránduláson? vagy csak hisztike? nagyon aranyos kisfiú.. kistesón nem gondolkoztok?Nekem meg a picifiam óriási hantás…tegnap vacsora közben szó volt róla,hogy kit mi álmosít el.. A nagyok a forró tejre esküdtek, Simon pedig teljesen komolyan bezámolt egy citromfajtáról, amiből két kilót kell megenni, és három napig alszol tőle..Hitetlenkedő nézésemre kiegészítette a sztorit, hogy természetesen nem magyar citromról van szó, hanem “maladéziai vércitromról” Ott azzal altatják a gyerekeket..Óvodai első napján 2,5 évesen kellett oviba mennie, mert vizsgaidőszakom volt.. főzőcskézett a lányokkal, óvónéni kérdésére hogy mit főz, minden esetben “forralt bort” volt a válasz.. Életemben egyszer készítettem csupán forralt bort!!:-)

 3. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Nem egy oviba járnak, csak szoktunk találkozni.Haláliak ezek a gyerekek!Nekem a legnagyobb sztorim, hogy amikor itt járt a Rolling Stones, tele volt a város azzal a kinyújtott nyélves plakáttal.Egyszer közli, hogy ott a szex.Úgy csináltam, mintha nem érteném, de megint mondja, hogy: anya, ott a szex, és így kell csinálni. Közben vadul nyújtogatja a nyelvét.Ekkor még csak bölcsis volt, és esküszöm, hogy nem otthon hallotta-látta ezt, de valamelyik társa nagyon fel lett világosítva az orális technikákat illetően :-)Ez a vércitrom nagyon nagy történet!

 4. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Köszi Erzsébet! 🙂

 5. Erzsebet says:

  Látatlanban is nagyon szeretemDávidot és Mirelle lányait, a két”Nőt”. Haláliak lehetnek együtt.Nem hiszem, hogy a lubavicsi ovibana szexről beszélnek, de úton-útfélenmindent hallanak látnak a gyerekek,olyan impulzusok érik őket. Hogysikerült a sávouti szereplés?Ha lehet, számolj be róla. Az énfiam nem szeretett szerepelni, utáltaaz ünnepségeket. B.B. Erzsébet

 6. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  A gyerekek a lubavicsi oviban is gyerekek! :-)Nem volt valami fényes a szereplés, az első akadályt jól vette, de aztán elege lett, és a fő atrakcióban nem volt hajlandó résztvenni. Konkrétan tényleg hátat fordított mindenkinek. Ő sem lesz szinész az már biztos. Inkább politikust látok benne, de remélem az nem lesz!Dávid sincs oda ezért az alkalmakért, de ez is az élet része, minimális szinten kénytelen lesz megszokni. mondjuk évvesztes, még lesz 3 éve az iskoláig.A nők valóban nők! Ez nem csak valami vicc Mirelle részéről! 🙂

 7. cserke says:

  Te Eszter! Kire ütött az a gyerek:?:)

 8. Anicara says:

  Ááá! Pont ezt akartam írni!”Kire ütött ez a gyerek?”;-):-D

 9. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Amikor jó, akkor az anyjára, amikor rossz, akkor az apjára!:-)

 10. Mirelle says:

  Ez Zsófi előadásában az alábbi mód hangzik: “Jóreggelt, Jóreggelt, Pálinkás!”. És szemösszehúzva vigyorog, mi meg nagyon jókat szórakozunk rajta.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!