Fűszer és Lélek

Mentsük meg a Szúnyogszigetet!

Tavaly már írtam a Szúnyogszigetről, azóta sajnos még többet romlott a helyzet. Pedig a belvárostól mindössze 10 percre található, igazi vadregényes hely lehetne, kedves kerthelységekkel, zölddel. Szerencsére másnak is szúrja a szemét.

“FELHÍVÁS! Szemétszedés Újpesten!
Barátom!
Nagy-nagy segítséget szeretnék kérni.Újpest egyik jelentős természetvédelmi területe végóráit éli. Nem túlzok, az északi összekötő híd, és a volt bőrgyár területe közötti részen, köznevén a “Szúnyog szigeten” olyan mértékű szemét lerakás kezdődött meg, hogy emberi ésszel azt fel nem foghatom.
Társadalmi szervezetek, csoportosulások, természetjáró, természet védő klubok és minden jóérzésű EMBER segítségét kérem, tervem végrehajtásához. Célul tűztem ki, hogy a “Szúnyog szigetet” kitakarítom, és ehhez nagyon sok ember segítsége kell. A helyi és budapesti önkormányzatokkal a jövő héten veszem fel a kapcsolatot az ügyben. Amennyiben sikerül elérnem, hogy az önkormányzat konténerekben elszállítsa a szemetet akkor tavasz-nyár folyamán több alkalommal is tervezem a takarítást, hogy megvédjük ezt a csodálatos helyet az utókornak.
Az alábbi linken találhatsz egy filmet, ez kb 13 perces videó bemutatja a helyet amiről beszélek.Kérlek ne a minőségét nézd, mert mov tömörítésben van, és egy délelőtt alatt forgattam le, és vágtam össze. Próbáld meg átérezni a helyzetet, és ha tudsz akkor segíts.A segítség legfontosabb eleme, a videó megosztása ismerőseiddel!Amennyiben tevőlegesen is részt szeretnél venni e-nemes cél véghezvitelében kérlek jelezd a videó végén látható e-mail címen” ( oldman@t-online.hu )
http://nagyistvan.extra.hu/ujpest.mov

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    Persze, hogy engedem, nem is az enyém az írás, gondolom az elkövetője is nagyon örülni fog!

  2. Kati says:

    Ez komolyan megdöbbentö…indiai szeméttelep:((((Engedelmeddel a linket beteszem a kedvenc indexes topicomba, hatha…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!