Fűszer és Lélek

Új gasztroműsor

Júniustól új gasztroműsor lesz látható a Paprika Tv-n. Raj Ráchel több zsidót is felkeres, és együtt főz velük, több témát is körbejárva.
Tegnap nálam jártak, és fél kilenctől négyig főztünk, méghozzá négy félét. Készült előétel, tejes édesség gyanánt a jeruzsálemi túrótorta, hanukai almás gyömbéres csirkemell, és marha pészahi zöldségpalacsintával.

Több tanulsága is volt a napnak. Az egyik, hogy egy ilyen műsort nyolcan készítenek, és mind a nyolcan jó fejek. Sőt, az egyik operatőrt már láttam is, ugyanis régebben néha felbukkant a Bandi a hegyen c. műsorban is, amit mindig a fiam etetése közben nézet régebben.

Nehezen, de befértek a lakásba, szépen bevilágították a konyhát, arrébb tolták a hűtőt, leragasztották az ablakot. És valóban tálkákba kellett tenni a hozzávalókat (soha nem értettem, annak ellenére, hogy belátom, ha valaminek látszik a csomagolása, az már reklám), és úgy kellett volna csinálni, mintha nem lennének ott a kamerák. Aha.

Persze, ha valaminek a márkáját emlegettem, az nem tetszett nekik 🙂

Ami elkészült, arról készült pár fotó is, amit most nem én csináltam, de persze amikor kitették a lábukat már rohantam is a gépemért. A vége az lett a felvételnek, hogy valóban felfaltuk amit főztünk, kézzel, kiskanállal, kinek mi jutott, mert a fiókot az elé tolt asztal miatt nem tudtuk kihúzni. Ez négykor volt, addigra mindenki a falat kaparta az éhségtől. Szerencsére a “nagy zabálásról” már csak fotók készültek.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. loislane says:

  Gratulálok, Eszterem, tiszta szívből!

 2. ZuZu manó és Szilda says:

  Képzeljétae, az én esküvői tortái mat a Ráhelék csinálták, isteni volt:)Azóta nem láttam:(, megvannak még a cukik, beugrom hozzájuk egyszer.

 3. Anonymous says:

  Mondtam én! Én megmondtam!Fűszeres főzőshow! YES!!!!

 4. hodográf says:

  Ez de jó buli lehetett :))))

 5. Tami says:

  ÁÁÁ, ezek hozzám is jöhetnének forgatni :)Huh!

 6. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Judit, majd szólok, ha tudom.Én találtam ki, hogy mi legyen, és majd fel is posztolom.Beatbull, az a helyzet, hogy a “nagyszobám” kisebb a konyhámnál 🙂

 7. Beatbull says:

  nagyon izgi lehetett 😉 egyáltalán elfértél a konyhában ennyi kamera, világítás meg egyéb személy mellett, vagy a tűzhelyet is átvittétek a nagyszobába? 😉

 8. Judit says:

  :)))))))))))))))))Hú de jóóóóó. :)))) Ha tudod már, mikor lesz, szólsz? Bekéredzkedek vmi TV-s szomszédba (akár a nap/szak is, nem a konkrét adás, többi is érdekes lehet).És milyen jó pasik, tejóég, egyik jobb, mint a másik. Csajok is szimpik-csinik, de ennyi értelmes-mosolygós fickót egy rakáson, már ezért megérte. Viszont a kajákra kíváncsi lennék, nincs több kajafotó? Recepteket ők hozták (kiv. túrótorta), te mondtad, vagy közösen csiszoltátok össze? Mesélj mééég… :))

 9. Anicara says:

  óóóóóóóóóóóde jó:-)))))))))büszke barát

 10. shadai says:

  Örülök hogy összejött a dolog!Kolhakavod! :))

 11. RP says:

  Gratulálok!És persze várom a műsort!

 12. Anonymous says:

  Remélem, minél hamarabb látható lesz a műsor, aaaaaannyira kíváncsi vagyok!! :-)))B.

 13. forzadagro says:

  :))))))))) Jaj de jóóóó! És még mindig csak az elején vagy!:) A java csak most jön!

 14. "saját levében" says:

  Eszter, most hogy visszavonhatatlanul médiasztár lettél (újság, tévé, rádió), olyan autogram-kártyákat kellene oszogatnod, amit nem csak aláírsz, hanem fűszeres, zsíros ujjakkal össze is fogdosol! All rights reserved.

 15. Lekvároskukta says:

  Eszter, gratula :-))

 16. bonya says:

  Hinnye, de jól hangzik! gratula, és köszi a beszámolót!(Judit, nálam sajnos nincs Paprika TV…)

 17. Anonymous says:

  Mától nem kisasszony a megszólitás hanem Fűszereskirálylány!!!!!!!!!!!!!!!!!M.

 18. Mishmesh,alias Dorka says:

  Aztaaaaa. De örülök.:-)

 19. Kampari says:

  Juj de izgalmas! És te mikor leszel a műsorban?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!