Fűszer és Lélek

Rolling Stones: Shine a light

Tegnap este voltam olyan szerencsés, hogy megnézhettem az új Martin Scorsese által rendezett Rolling Stones koncertfilmet a Shine a light-ot.
Két szóban: hűű, meg háá!
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy engem nem nehéz egy Stones filmmel elkápráztatni, de ez annyira jó volt, hogy éreztem a gyomromban azt a szorítást, amit tiniként, amikor először utaztam Bécsbe a fiúk koncertjére.
A film vicces is volt egyben, és látványos is, igazi rock ‘n roll, és igazi blues. Valódi dög!
Szerintem kötelező. Mától játsszák a mozik.
Nem tudom kinek kell szólnom, de nagyon szeretnék Mick Jaggerrel táncolni. Köszönöm!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. vadjutka says:

  tavaly merő véletlenségből eljutottan azitthoni koncertre. soha nem voltam stones rajongó, de ott és akkor csak tátottam a számat, hogy mekkora zsenik.

 2. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Én a Westendben láttam tegnap.Én is kész voltam tőlük rendesen, pedig 11 koncertjükön voltam eddig, de ez a film nagyon ott van. Sajnálom, hogy erre a koncertre nem hívtak meg, pedig igazán tudhatnák, hogy mennyire szeretem őket :-)Megérdemeltem volna!

 3. Gello says:

  Nahát, csak nem a Lurdy-ban láttad te is?Nekem is nagyon libabőrözős, gyomor szorítós, itt-ott könnyezve nevetős volt. Nagyobb élmény, mint a tavaly nyári koncertjük.Egyszer már láttam őket előtte is élőben, réges rég Prágában, az fantasztikus volt. Aztán tavaly már ülve néztem végig, hááát, úgy nem is olyan érzés…

 4. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Kénytelen voltam, édesapám szerette őket. Aztán egyszercsak kiderült, hogy én már rajongójuk vagyok, ő meg öregnek érzi már magát az ilyesmihez.Aztán régen lehetett szerezni nem igazán hivatalos, és becsületes módon európai diák vonatjegyet olcsón, és akkor végigjártuk Europát, és sokszor megnéztük őket. Akkor elvesztem egy életre!:-) Rég volt…

 5. Ízbolygó says:

  és fertőzöm a környezetemet is:-) Te hogyan fertőződtél meg?

 6. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Igen! Jó izlésed van, megint bebizonyosodott :-)Nézd meg a filmet, imádni fogod!

 7. Ízbolygó says:

  Ők ISTENEK!!! Imádom őket!:-)))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!