Fűszer és Lélek

Brunch

Itt vannak a vasárnapi brunch-ra készült ételek fotói. Sajnos több ételről nem sikerült fotót készítenem, amiért mindenkitől elnézést kérek, és ha más lefotózta volna, akkor nagyon szívesen pótolnám. Ilyen pl. a dinnyemagos-mákos kenyér, és a csokis cookie is.
Kérek mindenkit, hogy aki a sajátjára ismer, az küldje el a receptjét a fuszereslelek (kukac) gmail (pont) com címre, a fotó számával együtt. Köszönöm!

A fotókat így lehet beazonosítani:
1, 2, 3, 4,
5, 6, 7, 8,
stb.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    El kezdtem felrakini a JP-re, már aki elküldte. 🙂

  2. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    22 fok? Anyám! 15 éve ilyen nem volt áprilisban.

  3. Hobbiszakács says:

    Akkor is “ozsonna” :-)Igen, én is. Azaz sem? :-)Nosztalgiádhoz még annyit, hogy most 22 fok van, és minden kék és zöld, és sárga. Holnap este pedig Valborg, amikoris hozott anyagból boszorkányokat égetünk!

  4. Anonymous says:

    Na, egy Grétsi László 🙁

  5. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    Ennek két oka is van:nem én adtam neki a nevet, hanem a JP csapata,az uzsonna nem jó, mert az délután van, ez pedig reggeltől ebédig tartott.Nincs rá jobb szó.

  6. Anonymous says:

    Már csak azt mondd meg, hogy miért nem “uzsonna”? 🙂

  7. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    Te is Svédországban élsz? Mert én nem :-)De egy évig igen, azóta is nosztalgiázom.Erre a sok ételre hetven ember jutott, igaz 15 gyerek volt.

  8. Hobbiszak�cs says:

    Tetszik a bloggod 🙂 Egy gasztroblogon olvasott, Svedorszaggal kapcsolatos elejtett megjegyzes vetett ide. Szamomra termeszetesen “mindent a szemnek”, ugyanis ehhez az etvagygerjeszto terulj asztalkamhoz, azaz brunchhoz nem sved, hanem vasgyomor kell 🙂

  9. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    Mondhatjuk :-)De nem fogott ki rajtunk!

  10. "saját levében" says:

    Nem ezt hívják egyszerűen csak “terülj-terülj asztalkámnak?”

  11. Malvina says:

    Jaj, de csodás és gyönyörűűűűűűűűűű! Igazándiból most csak bekukkantottam, reméltem téged még megtalállak, féltem, te is eltűnsz Lois és Meir után a blogtérből! De most nagggyon megnyugodtam. HuHHHH! 🙂

  12. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    Á, csak ők lettek virtuálisan öngyilkosok. 🙂

  13. meir says:

    helyre áll a blog, csak harakiri áldozata lett…

  14. Gello says:

    Most csak én nem látom, hogy küldött-e akárki is receptet azokból az ételekből amik az első gáblin szerepeltek?Ha igen, lehetne egy linket itt közzétenni?Egészen konkrétan (és mohón) a No. 17 (ha jól számolom) pástétom receptje érdekel.

  15. tallian.miklos says:

    Gábli, természetesen, ahogy azt mondani szokás. 🙂

  16. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    Szia Kriszti!Én már ennyi év távlatából nem merek semmit ajánlani, de Hobbiszakács ott él.Kérdezd őt, és olvasd a blogját Svédországról.

  17. Kriszti says:

    Szép jó estét!Láttam, hogy Svédországról van szó, én júniusban megyek egy pár napra. Hálás lennék egy pár gasztro tippért, mit enni, hol enni, mit venni, hol venni :)Köszönöm!K

  18. hodográf says:

    Képen is olyan jól néz ki minden, mint élőben :))))

  19. Anicara says:

    Villásreggeli magyarul!puszia töpörtyűs

  20. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

    Tack! 🙂

  21. Judit says:

    Wowww! Szemet gyönyörködtető látvány, nézni is majdnem olyan jó, mint enni. És akkor most majd jól megtudom, mivel volt megtöltve az az ínycsiklandó palacsinta, amire végképp nem maradt gyomorkapacitásom.És persze mindjárt írok is. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!