Fűszer és Lélek

Akkor és most

Találtam egy nagyon érdekes blogot. Alíz írja, és az 1957-es naplójából másol be részleteket, néhol a mostani gondolataival kiegészítve. Remélem nem haragszik meg a reklámért.

Jó lenne, ha sokáig írná még, mert engem teljesen magával ragadott.

Az 1957-es blog 2008-as naplósítása. Vagy fordítva? 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Pirikenagyi says:

  Sokat gondolkodom mostanában, micsoda szerencse, hogy még viszonylag fiatalon (55), ért utól az internet. És micsoda szerencse, hogy még idősebbek is élnek a lehetőséggel, hogy közreadják nekünk életük emlékeit. Jó olvasni őket. Örül a szívem!!

 2. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Aninál találtam rá, nagyon jó.

 3. Anonymous says:

  Jaj, zsidónegyed. Nem értem, hogy írhat oda valaki. Rettenetes, de egyre többen szabadulnak ki abból a vacakból. Aliz tényleg jó.M.

 4. Grenadine says:

  sajnálom, ha nem tetszik 🙂

 5. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Na! Légyszíves!Köszönöm.

 6. aliz says:

  kedves fűszeres esztermeghatódtam… köszönömtöbb blogom van, valóban irtam-írok(?) a zs/4-be is, zsidó vonatkozású dolgokat,de a napi blogom ez:http://lineas. freeblog.hu(van még más is, bár nem vagyok “zenebohóc”)de az “akkor és most” a legújabb – (és egyben a legrégibb)örülök , ha tényleg tetszik… 🙂

 7. Mishmesh,alias Dorka says:

  Bele fogok nézni:)Olyan kedves mosolya van itt ennek a kislánynak az avataron:)Jaaaj Eszter, Meirhiányom is van, Loise még megvan, feltűnt Forzánál, Meir meg nincs sehol. Remélem nincs semmi baj.Ha találkozol vele húzd meg a haját helyettem légyszi.

 8. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Ok, ma megyek hozzá, majd adok neki! 🙂

 9. Judit says:

  Huhhh, nekem kicsit hátborzongató. Persze egyáltalán nem rossz értelemben. És tényleg elragadó a ‘kislány’. :)Eszter, meg akiknek tetszett, kicsit más, de nézzétek meg ezt is:http://moro.extra.hu/Én itt is nagyon élveztem a régit.

 10. Anicara says:

  Meirt én is csókoltatom, a fejét.

 11. Mishmesh,alias Dorka says:

  Én is a fejét:)

 12. hettie says:

  nekem is eszembejutott, hogy blogot irjak a regi naplombol. Kivancsi lennek, mennyi ido utan esne le az olvasoknak, hogy nem egy mai 12-16 eves irja. Bar eleg sokat irtam benne zenerol, meg slagerlistat is csinaltam minden honapban, na jo abbahagyom, mielott mindenki teljesen hulyenek nez :)Aliz blogjaba beleolvastam, elmentettem az rss olvasoba.

 13. jj says:

  hopsz, én őt személyesen is ismerem. vagyis inkább a lányát. de őket mindenki ismeri a városukban, én meg oda jártam gimibe (:

 14. Grenadine says:

  ‘Alízt’ ismerem :)mostani naplóját a zsidónegyeden írja.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!