Fűszer és Lélek

Hol kapható?

 • Hol kapható valóban kisméretű tortaforma? Mondjuk 20 cm átmérőjű?
 • Hol kapható kisméretű kuglófforma?
 • Hol kaphatóak jópofa tortaformák?
 • Hol kapahatóak nagy választékban, megfizethető áron sütés kiegészítők?

Aki tudja a választ, kérem ossza meg velem!

Köszönöm!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. anna says:

  Én eddig bármilyen piacon jártam, mindenhol volt lábos bolt és mindegyiknél volt mindenféle, de a biztos, igaz drága megoldás a Kátai.

 2. VKOrsi says:

  Lehet itthon kapni kivehetőaljú gyümölcstorta-formát???na, köv. utamnál célba veszem a Kátayt :)Eszter :)a 20 cmes tortaforma- lehet 18as bár az enyém fekete és tapadásmentes – az pont szuper a kis családoknak.Én bölcsibe sütöttem abba tortát, és teljesen jó volt a 12es csoportnak is 🙂

 3. Ízbolygó says:

  A Kátayban kapható kis (20 cm) hullásmos falú, kivehető aljú gyümölcstortaforma. Igazán praktikus darab.

 4. VKOrsi says:

  Micsoda lelőhelydömping 🙂 a KIKA tényleg jó ötlet, ott sokféle szokott lenni a formásokból is.Egészen mini-kuflófot én szilikonosban láttam még, azt hiszem 4 db volt egy akkora lapon, amin a 8as muffin szokott lenni.szintén interspar – takoma a márka

 5. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Csajok, szuperek vagytok, nagyon köszönöm!

 6. chilii says:

  pénteken vettem az interspárban 18cm-est, kapcsos, nem fekete, sima fém tortaforma, térfogat számítási ismereteim alapján pont fele cucc kell bele, mint a 26 cm-esbe. ja és 649.-Ft volt.

 7. juc says:

  Amikor legutóbb voltam, a Róbert Károly körúti Kikában rengeteg féle-fajta formát láttam: mini kuglóf, mini muffin, madeleine forma, bárány, nyuszi stb-stb, muffinhoz amerikai zászlós vagy kávés “kapszli”. Viszont elég sok forma szilikon.

 8. Tintaleves says:

  A Karinthy Frigyes út közepe táján van egy félig pincebolt, ahol többféle kisméretű forma volt a múlt héten.

 9. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  De jó Orsi!!! Köszönöm, ez volt a legfontosabb.

 10. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Anna, azokkal az a baj, hogy nagyok egy háromtagú családnak. Én kicsiket keresek, nagy van nekem is, de azokra vendégeket kell hívni :-)Ez a kivehető aljú tortaforma engem is érdekel!

 11. VKOrsi says:

  na, majd jelentek kátay ügyben bár legkorbban kedden jutok pestre.

 12. cukipék says:

  http://www.russums-shop.co.uk profi cuccok még az unokád is használni fogja, így ne az árak alapján válasszha csokizáshoz is szeretnél kedvet kapni, akkor ezt az oldalt nézd meg:http://www.homechocolatefactory.com

 13. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Fiúk, lányok, köszönöm mégegyszer!:-)

 14. konok says:

  Ha ezek a formák tényleg szilikonból vannak, akkor holnap benézek meló előtt a kiskerboltunkba, hátha ott is van.

 15. t3v says:

  a mamutban a tálal6 van, nálam kint van a linkje, meg ennek is: soregi.hu is jó mindenféle tortaformában, de a webshopban nincs fent minden, viszont pesten is van lerakatuk, címük az oldalon. Vegyél állítható tortagyűrűt, abban minden kerek méretet megsüthetsz. Most sütöttem benne 20 centis kuglófot, konzervdoboz középpel.

 16. Moha és Sáfrány says:

  van egy nagyon jo bolt a mammut 1 aljaban (a moszkva ter fele eso folyoson), egy egesz kicsi uzletrol van szo, de tele van kulonlegesseggel, en akarmikor megyek oda, egy vagyont hagyok ott, mindig ezer fele tortaforma es suto-fozo kellek van, nagyon ajanlom!

 17. Anonymous says:

  kátay-ban (oktogonnál) vicces, szuperrészletes kiszúróformák (pl. barkácsszerszámok, állatok) kaphatók! szuperborsos áron (kb. 700 ft/db)…

 18. Jolika says:

  6 db-os teflon kuglófsütőt kb két hete vettem a Rákóczi úti Sparban (az Astóriához közel) 24 cm-es kikapcsolható teflon tortaformát a Rákóczi úti Vas-Edény boltban (Blaha és Astória között kb. félúton), ugyanott volt egész nagy és úgy emlékszem kisebb kapcsos tortaforma és mindenféle figurás is. Egész készlet volt nagypénteken (kb. öt db) a Blaha L. téri Kaiserben, torta, gyümölcstorta, hosszúkás kisméretű kuglófsütő, alig több mint 3000 Ft-ért, valami akció lehetett.

 19. Judit says:

  Kb. 18 centis szív alakú formát a CBA Remizben vettem (Üllői út, Kispest-Lőrinc határa), de nem vagyok benne biztos, hogy mindig van nekik. A Lehel téri piacra is érdemes benézni, mindenféle fém formája van az egyik ‘mindenesnek’.

 20. meir says:

  a Klauzál sarkán van egy kereskedés szakácsoknak cukrászoknak nézegettem a kirakatát és elég ígéretes. Talán meg kellene próbálni.

 21. VKOrsi says:

  a 20 cmes kapcsos formát konkrétan tudom: Interspar. Nekem is ilyen van. fekete és lekapcsolható.A többire én is várom a választ.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!