Fűszer és Lélek

Ellopták a hamburgerem!

Valaki betört a pincénkbe, és ellopta a hamburgeremet! Semmi mást nem vitt magával, csak a tudományos kisérletem tárgyát.
Két dologra gyanakszom:
 1. A McDonald’s olvasta a posztomat,majd kinyomozta hol lakok, és elvitte a fél éve romlatlan sajtburgerem, hogy ne érhesse vád az “éttermet”.
 2. A betörőnek tettszett a fa doboz, amiben a hamburger lakott, és csak azt akarta elvinni, ezért mikor kinyitotta, nagyon csodálkozott azon amit benne talált, és első ijedségében kidobta.
Én az első változatot tartom valószínűnek.
Követelem vissza a fél éve nevelgetett hamburgeremet!!!

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Bazsimaki says:

  Hú… Több hétnyi fűszer és lélek lemaradást kellett pótolnom, de megérte! Ezen a poszton és a kommenteken percekig röhögtem vinnyogva… :DAnnyira köszi!

 2. Mademoiselle says:

  Komolyan ellopták vagy csak viccelsz?

 3. merci says:

  Hamburger volt? Mármint az a sima normál? Sajt meg saláta nélkül? Mert ha a képen lévő full extrás szendvics lett volna, akkor nem csodálkoznék, hogy ellopták 🙂 Igaz, fél év a pincében ezt is leamortizálná… Legalábbis remélem 🙂 Mindenesetre a meki szendvicsei nem ilyen szépek-frissek mint az illusztráció.

 4. Anonymous says:

  Egerek lehettek azok:-) (vagy más:-)

 5. Jucy says:

  Én eddig sem ettem ezeket a kajákat, viszont barátom igen, aki írásaid (ez és az előző) olvasása után kijelentette, hogy nem eszik többé ilyet.Köszönöm 🙂

 6. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Sajnos valóban ellopták :-(Bár inkább vicces :-)Csak sima mekis hamburger volt, nem ilyen gyönyörűség, mint ami a képen van.Jucy, be kell vallanom, hogy néha nekem is lement egy -egy hamburger, bár én a Burger Kinget szerettem jobban.

 7. merci says:

  Eszter, megírnád nekem, hogy hogy tetted oda a kis perecet? Én is szeretnék valamit odatenni otthon 🙂

 8. "saját levében" says:

  Fél éves?!!!!! Akkor én sehol sem vagyok a 3 hónapos koktélparadicsom-gyűjteményemmel! De azok legalább megvannak…Aztán vigyázz magadra, ha mekis furgon közeledik, véletlenül se lépj le a zebrára!

 9. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Merci:http://labnol.blogspot.com/2006/09/favicon-tutorial-display-your-logo-on.htmlIkon készítéséhez: Axialis IconWorkshop (fizetős, de letölthető)

 10. Lívi says:

  De jó, hogy ezt írtad! Épp valamelyik nap jutott eszembe, hogy szilveszter óta nem került sor a hambi leellenőrzésére, de elfelejtettem írni neked. Csinálsz új vizsgálatot?

 11. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Csináljak? Lehet, hogy kéne neki egy új blog, ahol fotókkal prezentálnám az esetet.Meggyőztem magam, holnap csinálok egyet, és hetente megörökítem a hamburgerem. Csak el ne lopják azt is 🙂

 12. merci says:

  köszi Eszter, sikerült :)nagyon boldog vagyok vele, már régóta vágytam rá!

 13. Mirelle says:

  Eszter!Lakásban kell tartani, mint afféle házi kedvencet.A külön blog az hamburger életgörbéjével meg különösen tetszik.

 14. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Mirelle, ki tudja mire lesz még jó 😉

 15. Zsuzsa says:

  Eszter, van a házban egy használaton kívüli trezor, ha gondolod, idehozhatod az új hamburgert, hogy biztonságban legyen. 🙂

 16. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Aha! Te is a hamburgeremre pályázol. 🙂

 17. anyamanya says:

  Ha esetleg valaki fogyasztás céljából lopta volna el, kíváncsi lennék, tett-e szert azóta paranormális képességekre? :)Tanulságos volt a hamburgeres cikked, annak idején valahogy kimaradtam belőle!

 18. Zsuzsa says:

  Upsz. Le vagyok leplezve. 🙂

 19. Anonymous says:

  :)))) Köszönöm. Napok óta nem röhögtem ilyen jót. Zsuzsi


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!