Fűszer és Lélek

Khmm! Dicsekednék…

A Tina magazinban megjelent egy cikk rólam és a blogomról. Nagyon jópofa volt, eljött hozzám Szűcs Anikó újságírónő, és felvett egy órányi beszélgetést, aztán ezt a cikket szűrte le belőle lényegként. Utána kétszer is járt nálam Tucsek Tünde fotós, és fényképeket készített kacsamáj sütés közben, illetve amikor kalácsot fontam. Nem vagyok jó fotóalany, amikor mosolyogva oda kellett volna fordulnom felé, mindig felhúztam a szemöldököm. 🙂
Köszönöm a türelmét!
És külön imádattal teli köszönet Forzának, Meirnek, és Loisnak. (A két szélső a bulvár újságírás királya 🙂 Mákkal teli hálám üldözni fogja őket!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Anonymous says:

  Gratulálok, ebédidőben meg is veszem. Mióta rátaláltam a blogodra, napi olvasód vagyok, imádom a fotóidat, és a receptjeidet is. Remélem a könyv következik!T. Ildi

 2. meir says:

  akkor már ideje lenne promózni a könyvet is:)

 3. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Írtam egy könyvet?

 4. Manóka :) says:

  Imádom a blogodat!:)) Gratulálok a cikkhez! :)) csak így tovább!

 5. vadjutka says:

  ezster, gratulálok! itt nézem az üzemi lapot és nagyon büszke vagyok rád! :-)(ja, megadtam az elérhetőséged egy másik, narancsos újságírónak…)

 6. meir says:

  Eszter! te milyen narancsos újságoknak adsz interjút:)

 7. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Köszi Jutka. De jó, ha az ember barátai ugyanabban a gyárban dolgoznak :-)Még nemtom Meir, de majd időban szólok! 🙂

 8. meir says:

  csak a jelzőre felkaptam a fejem…., éhes vagyok nincs morzsa parti?

 9. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Holnap lesz, tudod! 🙂

 10. meir says:

  azt tudom:) de most voltam éhes:) de már nem:(

 11. Anonymous says:

  Gratulálok! Már el is olvastam a cikket 🙂 Pár hónapja lettem állandó olvasód és csak köszönetet mondhatok a sok szépért és jóért, amit megosztasz a nagyvilággal! 🙂 Vica.

 12. Anicara says:

  Én is grat 🙂 Meg fogom venni, de addig is kérnék magánba a beszekennelt verzióból!

 13. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Zsuzska, te annyira, de annyira édes vagy! :-)Varrassam a koszorúslány ruhát?

 14. meir says:

  szerintem lehetsz is:) remélem Forza behajtja a máktortát rajtad és marad egy szelet:)

 15. Pirikenagyi says:

  Gratulálok! Elolvasnám szívesen, de mire én legközelebb hazamegyek, biztos nem kapok Tinát! Esetleg ki is fotózhatnád a cikket azoknak, akik nem férhetnek hozzá!

 16. Zsofi foodblogja says:

  Pirikenagyi dettó! És persze gratula!

 17. Maci says:

  Igen, igen, Pirikenagyi jól beszél! Szívesen elolvasnám én is a cikket, de addig is amíg lefényképezed nekünk, szívböl gratulálok a sikeredhez!

 18. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Köszönöm lányok. Este beszkennelem, és elküldöm, de ki nem teszem, nem hiszem, hogy a Tina örülne :-)Mindenki külföldön él….

 19. Judit says:

  En is szeretnek gratulalni. 🙂 Megerdemelted.

 20. zsuzska says:

  már vetettem hármat, úgyhogy aki akarja eredetiben, írjon a címemre (zs-novak (kukac) invitel.hu) és már postázom is. Nehogy valaki kimaradjon az élményből!

 21. starfokker says:

  éljen Celeszter!:D és még egy grat a cikkhez.

 22. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Mér mi történt?

 23. loislane says:

  mi van meir, mi a baj? ki vette el az étvágyadat? bántottak? megverjük, aki bánt! Na Celeszterem, íme az első lépések a világhírnév felé – de hadd szerénykedjek, ebben csakis Forzát illeti a hála, na pesrze egy jó kis mákos cuccba bármikor beleharapok!:))

 24. me says:

  Gratulálok, Eszter! És én is külföldön élek ;)tokkelutott, gmail

 25. chili&vanilia says:

  Eszter, nagyon sok szeretettel gratulálok! A Tina magazinnak ugyan nem vagyok hű olvasója, de most miattad megvetetem!

 26. Tamara says:

  Eszter, nagyon gratulálok! Egyelőre látatlanban, de remélem, maradt még Tina valamelyik újságosnál.:)

 27. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Mindenkinek nagyon köszönöm! Úgy látom, hogy ahány olvasóval megnőtt ma a látogatpttságom, annyival több példány Tina is fogyott 🙂

 28. Anonymous says:

  Ma úgy tettem fel a buszra a gyerekeimet ,hogy az ovónéni csakanyit mondott légyszi délutánra vegyél nekem egy Tinát!Ő is gyakorlott “füszereskisasszony” olvasó! Gratulálok és drukkolok!Ja és büszke is vagyok , hogy a barátnőmnek mondhatlak!!!Malka

 29. cserke says:

  Eszter, gratulálok, fantasztikus egy csaj vagy:)Én lemaradtam az eseményekről, úgyhogy jöhetne nekem is egy beszkennelt!!

 30. morzsa says:

  Kedves Eszter, GRATULÁLOK, mert imádom a receptjeidet!

 31. Ági says:

  Én is megvettem az újságot, mert szerettem volna egy arcot a receptekhez. Hát törzsolvasójuk nem leszek, de a cikk tetszett. Nem is gondoltam, hogy 600 olvasód van! Gratulálok!Ági (aki azt kérdezte e-mailben, meddig kell a bagelt előfőzni.)

 32. vadjutka says:

  Kiváncsi lennék, hogy Eszter hogyan dobtad meg az eheti Tina pld számot 🙂 Ha nagyon, akkor kérhetsz vmi kis ajándékot 🙂 mármint nem tőlem :-)…legalábbis ezügyben. Más ügyben meg gyere, és látogass meg, mondjuk a jövő héten és választhatsz! 🙂

 33. Mademoiselle says:

  Hatalmas-hatalmas gratula!!! :-)))És én is kérek szépen egy példányt a beszkenneltből!!! Már riasztottam ugyan közel az összes ismerősömet, hogy intézkedjenek, de sebesen, hogy elolvashassam, de így sokkal jobb lenne :-)))

 34. Katanyaka says:

  Csatlakozom a gratulálók táborához!!!

 35. meir says:

  :)9)))) nagy az a konyha. a futogepet, hogy eldugtad

 36. zsuzska says:

  Eszter, az még hagyján, hogy édes vagyok, de képzeld hogy jártam! Elküldtem a kollégáimat, a szigorú ukázzal, hogy három tinát vegyenek. (ők mennek a postára) És a megjelenés napján nálunk csak egy volt! Mármint tina, nem posta. Mármint posta is, de érted úgyis. Szóval nekem van egy, és ha kéri valaki, tényleg elmegyek, veszek még és el is küldöm, de egész nap nem írt senkise, hogy kell, és ha nincs érdeklődés, akkor nem strapálom magam:)De Te szép vagy, szép a konyhád, kérdi a kolléganőm, hogy mekkora? És hogy tartod tisztán azt a falat? És a fűszeres üvegeket? Én meg kérdem, hogy a kalácsra szórod a tökmagot? Vagy az szezám? és azokba az edényekbe sütöd meg? Na, most hirtelen csak ennyi:)Ja, és ne varrj, majd szólok!:)

 37. loislane says:

  ja, és nagyon tetszik a konyhád, legalábbis a részlet, amit láttam belőle.

 38. Lekvároskukta says:

  Eszter, gratulálok én is!:-)

 39. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Mindenki azon izgul, hogy tartom tisztán a téglafalat :-)A tűzhely mögött üveglap van, azt könnyű takarítani. A téglán meg nem látszik a kosz :-)Szezámmagot szórok ottan éppen. A konyhám nem hagy, szerintem olyan 16-17 nm. Az üvegek tisztántartása már nem olyan egyszerű, és be kell vallanom, párszor elmosom (a mosogatógép), de amikor már nem tisztitható, akkor lecserélem.

 40. zsuzska says:

  Eszter: mer igennagyon adja magát a kérdés, hogyha odafröccsen a liszt, akkor -ezerördögéskartácsbomba!-biztos beleragad a tégla repedéseibe. Vagy valami ilyesmi:) A fűszeresüvegek ok, azt már értem. És ma mennyivel ugrott meg a látogatottság?:)

 41. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Épp most néztem, hogy eddig 40-en kerestek rá a Fűszer és Lélek-re. Szerintem egy nem online írás nem dobja meg olyan sokkal a látogatottságot, mintha egy online lap írna rólam :-)Mire hazaér az ember az újsággal, már elfelejti mit olvasott a metrón.

 42. Anonymous says:

  Eszterke Édes! Először azt akartam írni: “ha annyira ráérnék mint Te, és nem kéne 12 órát itthonról távol tőltenem, hogy pénzt keressek, talán én is…” De nem írom ezt le! Nem csak azért, mert demagóg, hanem mert pofonnál egyszerűbben – belátom – nem ezen múlik! Te született kreatív vagy, és ha kétrét hajlok, sem tudnék a poros nyomodba sem érni! Én is szívből gratulálok! Írj kifulladásig! Szeretettel ölel: Ofélia.(tizenkét Tinától esett le az álla az újságosnak. Leszarom. Atomfizikusnak is el lehetett volna mennie, de ő újságos lett. Istenem nagy a család, – mondtam én)! Csók…

 43. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Ofélia, édes vagy te is! Ma csupa kedves emberrel találkozok. Jó nap!

 44. zsuzska says:

  Ja, azt is akartam mondani, hogy a jeruzsálemi túrótorta azért olyan népszerű, mert én azt naponta meglátogatom háromszor. Mindig nézem, hgoy hogyan is kéne megsütnöm:) Már van otthon kuszkusz is, hozattam direkte vidékről, már van minden hozzá, csak sehogy nem bírom beleilleszteni a fogyókúrámba…

 45. Kata says:

  Gratulalok en is, Eszter! Legyszi nekem is kuldj egy beszkennelt peldanyt, mert borzasztoan erdekel, de nem voltam/vagyok otthon, hogy megvehessem. Es csak igy tovabb, remelem, hogy tovabbra is lesz idod irni, mert en mar fuggo vagyok:)!Katakata.mathe@freemail.hu


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!