Fűszer és Lélek

Ki a legjobb?

Tegnap délelőtt arról beszélgettünk a barátnőmmel, hogy ki a legjobb zsidó pasi. Szerintem egyérteműen Sacha Baron Cohen, szerinte pedig Leonard Albert “Lenny” Kravitz. Ezen kicsit összevesztünk, de nem verekedtünk 🙂 Abban maradtunk, hogy Lenny valóban egy esztétikai élmény, de sajnos chalahikusan nem felel meg a tökéletes zsidó fogalmának, édesapa ide vagy oda.
Sacha Baron Cohen egyébként úgy került szóba, hogy jövőhéten a TV2 vetíti december 8.-án szombaton, 22:55-kor az Ali G Indahouse című remekét, amin kevés alkohol elfogyasztása közben nagyon jókat szoktunk mulatni.
Sachanak üzenem, hogy nagyon sajnálhatja, de már foglalt vagyok.
Aki még mindig nem biztos egy celeb zsidóságában, az itt tájékozódhat.

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Anonymous says:

  Rob Morrow. Szerintem ő a legjobb. Szabina

 2. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  A Judapesten Anna Paul Newman-ra szavazott fiatal korában. És valóban:http://gracemagazine.files.wordpress.com/2007/05/paulnewman480.jpg

 3. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  És a Charlotte pasija, aki úgy néz ki mint Rákosi? :-DCsak vicceltam, nagyon csúnya szegény…http://www.hbo.com/city/cast/character/harry_goldenblatt.shtmlhttp://ten.com.au/ten/images/Evan_Handler_256_x_384.jpg

 4. Maci says:

  Tyüüüha Pirikenagyi! Te aztán tudod mi a jó!Na megyek vissza a sparherd mögé! (illetve elé, mögötte egy kicsit szükös lenne)

 5. pirikenagyi says:

  Hát igen! Ízlések és pofonok különbözőek. Szerintem a világ legszebb, leggyönyörűbb zsidó pasasa Chris Noth. http://www.hbo.com/city/cast/character/mr_big.shtmlÉs ő a leggyöünyörűbb a nem zsidók között is. Döglök érte!

 6. Judit says:

  Tudom, hogy 1,30 mély,de nekem Ben Stiller a kedvencem.És Friderikusz. Még ha a másik oldalon játszik is.

 7. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Ki mire bukik ;-)De ez a sorrend hogy született?

 8. Anonymous says:

  1 Woody Allen2 Shadai3 Köves Slomó

 9. Moha és Sáfrány says:

  Sacha Baron Cohen a legjobb, ezer éve szerelmes vagyok bele! <3

 10. meir says:

  ebben a sorrendben bevalalnam:)

 11. Maci says:

  Sacha Baron Cohen a legjobb, ez nem is kérdés! Eddig mélyen titkoltam, de én Boratot vasaláskönnyítönek használom: DVD bekapcs, és észre sem veszem, hogy apad a ruháskosár!!! Akár naponta is!

 12. Anonymous says:

  magyarok közül kepes andrás!

 13. Cserke says:

  Egy strapás nap estéjére pont egy ilyen bejegyzés való, jókat mulattam. A pasi tényleg, hmmm-hmm, és nekem még nagyon tetszik a jóbarátokból a David Schwimmer, bár azt nem tudom, zsidó-e, nincs hozzá szemem, (de állítólag az), csak ahhoz, hogy egészen helyes.

 14. Zsofi foodblogja says:

  Egyértelműen Adrien Brody! De Sacha se rossz. 🙂

 15. Anonymous says:

  Nekem van 1 top3-am:)1. David Schwimmer (és igen zsidó:))2. Jeff Goldblum3. Sacha Baron Cohen:D

 16. Pirikenagyi says:

  Szerintem nem az volt itt a lényeg, kinek ki nem tetszik kedves Sys. Kinek a pap, kinek a papné, de ettől még nincs ízlésficama senkinek, akinek esetleg épp egy olyan tetszik, aki neked nem! És különben is, a kisugárzás a lényeg. Sean Penn sem a szépfiúk kategória, mégis van benne valami, amitől beindul az ember. Vagy ott van Harry Goldenblatt, hát szépnek igazán nem mondható. De van benne valami szexi. Én őt is csípem.

 17. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Jaj, brrrr!:-)

 18. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Én imádom a kopasz pasikat. Mishmesh-el ki is tárgyaltuk ezt egyszer. A férjem is kopasz, és azt hiszi, hogy csak a kedvéért mondom. Pedig valóban! Van aki pedig behal tőlük. Ez van.

 19. sys says:

  mmmm, Sacha Baron Cohen nagyon ott van, és Jeff Goldblum is — imádom a magas pasikat! Mr. Big viszont sztem borzalmas. dehát ízlések és pofonok, ugye.

 20. JUDIT says:

  Ofélia, ne légy ilyen érzékeny! Tudod, ez itt egy kóser, zsidó blog. A magyar szépségkirálynő választáson sem vesznek részt Japán nők, de ez nem kirekesztés.Szerintem is egy kategória a zsidó férfi egyébként, pedig én sem vagyok zsidó.De ha már ökomenikus pasi mustra, akkor Hugh Lauire vagyis dr. House a legjobb!!!Ne légy szomorú!Judit

 21. Anonymous says:

  Én meg azt kérdezném – kalapforgatva – miért fontos, hogy zsidó legyen? Nem lenne pacifikusabb úgy a kérdés, hogy: “szerintetek ki a legjobb pasi”? Itt most “megkülönböztetés” van? Én – esküszöm – azt sem tudom, ki zsidó, meg ki nem, Nektek ez ennyire kulminációs pont? Akkor ki különül itt el, kérdezném tisztelettel? Kirekesztettnek érzem magam (egy gasztroblokkból) és én ettől nagyon szomorú vagyok. Akkor még egyszer:szomorúan: Ofélia

 22. Biga says:

  Sean Penn. Elragadó a mosolya, erőteljes a kisugárzása és rendkívül tehetséges színész. http://www.abc.net.au/reslib/200708/r165052_611060.jpg

 23. Anonymous says:

  Megnéztem ezt a Shadait, kár hogy foglalt.

 24. shadai says:

  Én sokat bridzseztem egy időben Geralddal és csak szuperlatívuszokat tudok róla mondani Mishmesh!A South Park összes szülője közül ő a legodafigyelőbb, törődő apa. Megfigyeltem, hogy Kyle-nak mindig fontos morális értékeket adott át és különösem nagy hangsúlyt fektetett az ún. környezeti nevelésre is.Alapvetően nagyon kedves és kedvelhető személy, bár azért néha nagyon okoskodó és makacs tud lenni. De hát melyik zsidó nem?! :DViszont van egy kis problémája a hogyismondjam.. a szerencsjátékokkal. Kicsit megszállotja a pénznek. De nem akarok loshon hara-t elkövetni elleni, csak az nem vétkezik, aki nem csinál semmit!A foglalkozását tekintve ügyvéd Gerald, akit idestova 8 éve mondhatunk családi jóbarátunknak. South Parkban több jogi ügyet is ő képviselt, sikerrel, többek között ő érte el, hogy Chef neve is megjelenjen a “Stinky Britches” c. Chef Aid albumon. Az az eset is emlékezetes marad, amikor Cartmannak segített feljelentést tennie Stan ellen, miután Stan “ass-sucker”-nek nevezte védencét. A vád: szexuális zaklatás.Mit érdemes még tudni Geraldról? Hadd áruljak el egy intim titkot: Gerald kopaszodik a rózsaszín kipája alatt – de hát ez csak növeli férfiúi sármját!Sziasztok lányok,Shadaijudapest.org

 25. Mr. Gerald Broflovski says:

  Mishmesh: it’s Mr. Broflovski but you can just call me Gerald.

 26. Zsofi foodblogja says:

  Ja és Mathieu Kassowitz nevét sem látom, pedig!(na most már abbahagyom, legalább egy órája csak ezen agyalok :)))

 27. Fűszeres Eszter alias Fűszer és Lélek says:

  Brody valóban nagyon jó pasi.Kyle papája 😀 lol

 28. mishmesh says:

  Jeff Goldbloom a magasak közül, Adam Sandler a pici szépek közül, És Mr Broflowsky a rajzfilm figurák közül.. Lehet hogy rosszulírtam a nevét, ő Kyle papája..:)

 29. TAmi says:

  Őt én sem rugnám ki az ágyamból, de a magyarok közül nekem a Winkler a kedvencem. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!