Fűszer és Lélek

Konyhám

Tegnap elég pofátlanul betörtem Maci konyhájába, úgyhogy most rajtam a sor, hogy megmutassam hol szoktam sütni-főzni. Azt gondoltam, hogy majd ma szép napsütésben fotózhatok, de ez csak álom maradt, engem pedig már nagyon várnak a piacon a kofák, úgyhogy itt egy pár gyors fénykép. Az én konyhám szerintem kb. fele lehet Maciénak, és nagyon nehezen fotózható, ugyanis hosszú, de keskeny.Maci a kávéfőzőjét szereti nagyon, amit meg is értek, egy jó eszpresszó minden pénzt megér! Én a mosogatómba vagyok szerelmes, ha nagyobb lakásba költözünk, a mosogató biztosan velem jön!

Persze nagyon kivácsi vagyok mindnyájatok konyhájára, de még egy ilyen neveletlenséget nem szeretnék elkövetni, úgyhogy ha valaki öntként és dalolva felteszi a konyháját, annak megköszönöm 🙂

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Mirelle says:

  Szép, ízléses és kézre eső…Elfogadnám, ha nem rajonganék a sajátomért 🙂

 2. Fűszer és Lélek says:

  Egy fontos információ kimaradt, az én konyhám középső csoportos 🙂 Ha már ennél a hasonlatnál maradunk.

 3. Tami says:

  Így legyen ötösöm! Biztos voltam benne, hogy ilyen a konyhád. Tudtam, hogy nincs a falon csempe.

 4. dolcevita says:

  Eszter! Nekem is ilyen a mosogtóm! Imádom. Mindjárt jön az én postom is!

 5. targonya says:

  Nekem meg a mosógépem ugyanilyen 🙂 Hogyhogy a konyhában tartod? Azt hittem ez csak külhonban dívik :-OGyönyörű konyha!

 6. Fűszer és Lélek says:

  köszönöm!Adta magát a hely, és nem is bántam meg. Amíg háztartási helységre nem futja, addig a konyhában marad.

 7. kisvirag says:

  szép konyha, tetszik, még akkor is, ha a falad színe nekem nem jön be, de ez a szín meg én igazából ősellenségek vagyunk, tehát ne vedd magadra. Nagyon tetszik az előkészítő rész, nekem sajnos nem adatott egyelőre ilyen nagy :)én egyébként pont egy hónapja postoltam már, ha érdekel valakit :)http://kisviraginitaly.freeblog.hu/archives/2007/08/07/A_konyham/

 8. Fűszer és Lélek says:

  Én már láttam akkor, amikor feltetted :-)A rózsaszínben először én se voltam biztos, ezért van az, hogy igazából csak két egymással szembelévő fal rózsaszín, a másik kettő fehér. De mostanra megszerettem.

 9. targonya says:

  Nekem tetszik a színe is, kicsit olyan fáradtrózsaszín. Nagyon jól illenek hozzá az ezüstszínű eszközök, az most nagy divat.De téged nem zavar a mosógép zaja a konyhában? Mert én nem bírom megszokni. Régen a fürdőszobában volt, bár tényleg egy mosó-vasaló szoba lenne a legideálisabb, nagyon vágyom rá a leendő álomházunkban, oltári praktikus.

 10. Fűszer és Lélek says:

  Van egy hároméves fiam, mellette nem hallani a mosógépet. :-)Egyébként meglepően halk. Legalábbis a régi Minimathoz képest.

 11. pirikenagyi says:

  Nagyon klassz konyhád van, nekem a színe is tetszik, és pont ilyennek képzeltem az írásaid alapján! A mosogatódba már én is beleszerettem, kár hogy plátói marad. További jó főzőcskézést kívánok neked, nekünk meg további jó postokat.

 12. pirikenagyi says:

  Nem tudom mi teszi, a világítás, vagy a csempe nélküli téglafal, a színek, vagy az egész összességében, de van valami sejtelmes, misztikus a konyhádban. Lehet hogy az írásaid tették azzá? Egyszerűen nem megy ki a fejemből.

 13. marmalade says:

  Jaj,de gyönyörű! Nagyon, nagyon hangulatos, ponosabban inkább úgy mondanám, hogy van hangulata!

 14. Maci says:

  Na ezt már szeretem! :o) Ezt nevezik villámgyors szolidartásnak! Tetszik a konyhád, gondolom te is szereted.További örömteli, jó munkát kívánok benne, és köszönöm, hogy megmutattad nekünk! :o)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!