Fűszer és Lélek

Tökmagolajban pácolt kecskesajt saláta

Az őrségi sajtosnál vettem egy pici üveg tökmagolajban pácolt kecskesajtot. Annyira tömény, hogy szinte csak olyan picit kell belőle használni, mintha szarvasgomba lenne. Először csak magában tettem a salátára egy marék pirított dióval, de aztán muszáj volt dobnom még rá két savanykás almát apró kockákra vágva, mert még így is csípett 🙂 Gondolom minden sajtnak jót tesz a tökmagolaj karakteres íze, nem csak a kecskesajtnak, úgyhogy ha elfogyott belőle a kecskesajt, megpróbálom, mit hoz ki egy egyszerű fetából. Ebédre ettük tökmagos krokettel, mert friss kenyér nem volt itthon. Nagyon finom volt egy jó kis hideg rozéval.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!