Fűszer és Lélek

Karma Café-Leánybúcsú

h-2007_0705lánybucsú0073Tegnap este volt a legjobb barátnőm leánybúcsúja. Mivel csak egy beszélgetős hangulatos helyre szeretett volna menni, az unokatestvére a Karma cafét választotta a Liszt Ferenc téren. A kép direkt ilyen sötét, szerintem jól jellemzi a hely hangulatát, a kis világító mécseseket, hangulatos lámpákat. leánybúcsúNagyon nagy előítélettel indultam, bár a Karmában még soha nem voltam, de több szomszédjában igen. Nekem a Liszt Ferenc tér nem a stílusom. Egy-egy sört meginni, ha éppen ott visz el az utunk, és 35 fok van, akkor tökéletes, de vacsorázni…
Először is nagyon drága. Ez nem biztos, hogy baj, ha annyira jó a konyha. De nem szavaztam bizalmat. Igazam lett, egy fő étel 4500 Ft átlagosan, és bár rosszat nem lehet rá mondani, de sajnos jót sem. Olyan megfelel kategória. Kár, mert akár remek is lehetne, a nagyon frekventált, turistabarát hely nem zárja ki a lehetőségét egy remek konyhának.
A kiszolgálás viszont remek volt. Egy nagyon kedves pincérnőt kaptunk, aki még akkor sem haragudott meg ránk, amikor véletlenül gáncsot vetettünk neki, és tizenöt pezsgős poharat tört apró szilánkokká.
A buli mégis lapos volt. Talán a hétköznap tehette. Mindenesetre a lányok 80%-a tíz körül kereket oldott, maradtunk öten. Rendeltünk még egy üveg pezsgőt, és hirtelen felindulásunkban titokban megkérdeztük a pincér fiúkat, nem tudnának-e valahonnan gyorsan leakasztani egy Chippendale fiút. Nagyon csodálkoztak a kérésemen, és sajnos nem tudtak. A főnők srác ellenben ajánlotta az egyik felszolgálóját. Kis szégyenlős volt a szentem, és kért egy pár percet gondolkodni. Egy órát gondolkodtak, de utána ketten is jöttek. Ő és a főnöke! 2007_0705lánybucsú0155 Nagyon jól mulattunk, sokkal jobban, mintha hivatásos vetkőző fiú jött volna. Megbeszéltek szerint csak az ingüket és a nyakkendőjüket dobták le, és remekül szórakoztunk!
Az addigi három pont, amit az étterem kapott rögtön öt lett (az ötből), mert bár a konyha nem éppen Budapest legjobbja, de a személyzet kedvessége fantasztikus.
Köszönjük a srácoknak, hogy megmentették az estét, és örökre emlékezetes leánybúcsúja lehetett Juditnak.
Gondolom a fiúk is élvezték a szituációt, mert mikor mondtuk, hogy ezt megírjuk az Interneten, rögtön megkaptuk az e-mail címüket. Lányok, vegyétek ezt ajánlatnak, ha valaki hasonló mulatságra vágyik, írjon a két srácnak! (Cím nálam)
Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Fűszer és Lélek says:

  Inni kell, akkor a kedve is jobb az ember lányának 😉

 2. chili&vanilia says:

  ezek szerint van egy (bocs, kettő) súlyos érv, amiért érdemes odamenni:) A kaja miatt biztos nem, rémes élményeim vannak velük.

 3. nyarikonyha says:

  gasztrocikivel kapcsolatban ezerbocs, visszavonva

 4. vadjutka says:

  Hu, hát definitely jobbak, mint a hivatásosak 😉

 5. Fűszer és Lélek says:

  ÖÖÖÖÖ a gasztrociki? Azt kettővel lejjebb megválaszoltam. Vagy nem jól nézem?

 6. nyarikonyha says:

  hát sztem halál jófejek voltak, ezt én becsülöm: mindent a vendégért! dobódott egy hógolyó számotokra!

 7. Fűszer és Lélek says:

  Nem tudom, olyan nagyon nem vetkőztek le a fiúk, hogy láthassam :)))Én csak szemlélődtem, azt csak szabad, nem? 😉

 8. Anonymous says:

  Nem is akarom elhinni amit olvasok! Na, és ez kóser?!;-)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!